Трговско-издавачка куќа има потреба од проширување на својот продажен тим со амбициозни, одговорни и проактивни девојкиза реализација на промотивна продажба во РЕГИОН СКОПЈЕ.

Доколку имате над 18 години и живеете во Скопје, има одлични комуникациски вештини, одговорни сте, сакате да ги унапредите своите продажниспособности а истовремено да заработите тогаш оваа можност е одлична за вас. Нашиот тим ве очекува.

Потребни вештини:- Комуникативност- Љубезност- Желба за напредување- Мотивација- Работа во тим

Искуство во теренска продажба се смета за предност.РЕГИОН – СКОПЈЕ

Сите заинтересирани кандидати да испратат CV со слика на vrabotuvanje@aol.com или да не контактираат на 078413239

Кандидатите кои што ке ги исполнат условите за работа ке бидат контактирани.