Се продава куќа на 2 спрата во Прилеп на улица Цане Илиоски бр.89, со 4 опремени спални соби, со два салони и еден балкон. Куќата е редовно одржувана и e веднаш вселива. Квадратура: 160 m2. Во куќата има вкупно 7 соби. Куќата беше изградена во 1953 година. Куќата е реновирана во 2015 година.

За повеќе информации јавете се на 078-408-552 Лилјана.