• Honda Jazz 1.2 2008 год. 57kw

Honda Jazz 1.2 57kw 2008 год. Автомобилот е увоз од Швајцарија, одлично е сочуван и е во перфектна состојба. Има поминато 170000 км. Платени се сите давачки до регистрација. Од опрема поседува: ABS, централно, клима, радио со CD, и др. Цена: 3600 € (има простор за корекција по видување на возилото)

Контакт моб:

– 078 338565

– 076 493284