Honda Jazz 1.4 61kw 2006 год. со поминати реални 233100 км. со сервисна книшка. Автомобилот е увоз од Швајцарија, одлично е сочуван и е во перфектна состојба. Истиот ги поседува сите документи до регистрација. Од опрема поседува: ABS, централно, климатроник, команди на волан, радио со CD, и др.Цена: 3400 € (има простор за корекција по видување на возилото)

Контакт моб:

– 078 338565

– 076 493284