• Гелчињата претставуваат хербален лек за подобрување на сексуалната моќ кај мажите.
  • Продолжена ерекција
  • Го подобруваат либидото и сексуалната издржливост- Подобрување на психичката и физичката сила
  • Зголемување на бројот и подвижноста на сперматозоиди
  • Контрола (спречување) на прерана ејакулација- Зголемување на времето на ерекција
  • При еректилна дисфункција за постигнување и одржување на ерекција

НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ !! ОРИГИНАЛ !!

Kamagra Oral Jelly 7X100mg Vol.1 (Original Ajanta India) – 799 денари

Kamagra Oral Jelly 7X100mg Vol.4 (Original Ajanta India) – 999 денари

100% ДИСКРЕЦИЈА !!!

100% ГАРАНЦИЈА !!!

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

Контакт тел. (Viber/WhatsApp/Telegram/Signal): +389 77 678 719