Се продава Opel Corsa C 1.4 Twinport со 66 KW – 90 KS, произведена во 2005-та година со поминати 168000 километри.Возилото е купено од Авто Старт Охрид.

Регистрирано до 06/2022.Има клима, серво, радио ЦД Панасоник.

Сервис на возилото направен пред 4500 километри.

Не е правена никаква шминка на возилото – евентуално е потребно хемиско чистење.

Без замени.