Со задоволство ви ја претставуваме најновата платформа за огласување на Македонскиот пазар.

Со регистрација на Мој Простор, вие заштедувате време и пари. Сите наши корисници добиваат своја лична веб страна за продажба на нивниот предмет или производ. Приоритет на mojprostor.mk се нашите корисници. Со регистрација на Мој Простор вие добивате ваш личен профил каде можете да управувате со сите ваши огласи (предмети/производи). Посетителите кои се заинтересирани за одреден ваш предмет/производ, со влегување во вашиот профил (URL адреса) ќе може да ги разгледаат сите ваши предмети/производи кои ги имате поставено, на едно место.

Што ви нуди Мој Простор?

– Доколку се регистрирате како физичко лице

 • Бесплатна регистрација со 60 бесплатни огласи секоја година (неискористените огласи се префрлаат во наредната година)
 • Уникатна URL адреса (https://www.mojprostor.mk/vasheto-korisnicko-ime)
 • Личен профил каде може да управувате со сите ваши огласи
 • Лого (Profile picture/Аватар)
 • Директна поврзаност со вашите огласи/производи преку вашата URL адреса
 • Огласување по пат на аукции (лицитација на производ/предмет)

 

– Доколку се регистрирате како правно лице/претпријатие

 • Бесплатна регистрација со 60 бесплатни огласи секоја година (неискористените огласи се префрлаат во наредната година)
 • Уникатна URL адреса (https://www.mojprostor.mk/vasheto-korisnicko-ime) независно дали сте физичко или правно лице
 • Бесплатна е-маил адреса (по ваше барање) (vasheto-korisnicko-ime@mojprostor.mk)
 • Лого на претпријатието (Profile picture/Аватар) и рекламен банер (Cover photo/Насловна фотографија)
 • Личен профил каде може да управувате со сите ваши огласи
 • Директна поврзаност со вашите огласи/производи преку вашата URL адреса
 • Огласување по пат на аукции (лицитација на производ/предмет)

Исто така покрај бесплатните огласи, направивме и пакети за физички и правни лица кои ќе одговараат на вашите потреби. Секое физичко или правно лице може да ја отвори својата веб продавница бесплатно и да ги продава своите производи по пат на огласи или аукции.

Секој корисник има можност да даде придонес за креирање на оваа платформа со тоа што ќе ни испратите порака на info@mojprostor.mk независно дали било пофалба, критика или пак да дадете некоја ваша идеја која би ја имплементираме како би го олесните купувањето и продавањето на вашите производи.

Да ја изградиме заедно најголемата платформа за огласување и продажба.

Со почит,

тимот на Мој Простор.