1. Регистрирајте се

Прва работа што треба да направите е да си направите профил за да можете да поставувате огласи како и да користите некои интересни функции

2. Објавете оглас

Откако ќе се регистрирате следно е да поставите оглас за тоа што нудите или продавате

3. Почнете да заработувате

Сега седнете, опуштете се и чекајте потенцијалните купувачи да ве контактираат во врска со производите или услугите што ги нудите