Ценовник за услуги

0ден.
Бесплатно
Ќе можете да објавувате до 60 огласи во периодот од 365 денови
Регистрирај се сега
200ден.
Сребрен Пакет
Ќе можете да објавувате до 150 огласи во периодот од 365 денови
Купи сега
300ден.
Златен Пакет
Ќе можете да објавувате до 250 огласи во периодот од 365 денови
Купи сега

Пакети за претпријатија

550ден.
Business Starter
Ќе можете да објавувате до 500 огласи во периодот од 365 денови
Купи сега
950ден.
Business Premium
Ќе можете да објавувате до 1000 огласи во периодот од 365 денови
Купи сега